Nu boeken
 
 

Het concept

De kijk op Eye Hotel

 
 
 

Eye Hotel staat voor verrassen, eye for detail, haar gasten én omgeving. Geen standaard hotel, maar uniek en met aandacht voor een goede nachtrust.

Oog voor gasten

Het prachtige monumentale pand inspireerde ons om voor allerlei soorten gasten kamers te realiseren.
Een échte familiekamer, compleet met ledikantje, commode en babybadje. Eye voor onze kleinste gast. 
Lichte, ruime kamers met prachtig uitzicht waar je heerlijk kunt werken. Eye voor onze zakelijke gast. 
Romantische kamers op de bovenste etage in de nok, voorzien van oude balken en met prachtige uitzichten over het historische centrum. Eye voor onze gast die een weekend Utrecht komt verkennen. 

Hoe verschillend onze kamers ook zijn, ze zijn allemaal voorzien van absolute topkwaliteit bedden, kraakhelder en fris beddengoed, een snelle en betrouwbare Wifi verbinding en een Smart-TV. Maar qua comfort gaat het natuurlijk om het hotelbed. Onze leverancier Morpheus is al sinds 1948 toonaangevend op het gebied van slaapcomfort en alles wat er in en rondom de slaapkamer bij hoort. Bij de totstandkoming van het concept, interior design en styling hebben we samengewerkt met Morph-design, de designafdeling van Morpheus. Er zijn vestigingen in Utrecht, Bilthoven, Mijdrecht en Hilversum. www.morpheus.nl 

Oog voor de omgeving

Duurzaamheid stond centraal tijdens de verbouwing en is onderdeel van hoe wij de dingen doen. Door gebruik te maken van de meest moderne technieken biedt Eye Hotel duurzame oplossingen die niets afdoen aan ons hoogste doel: onze gasten een fantastische nachtrust bieden.
Wij hebben het volste vertrouwen in de kwaliteit van ons duurzaamheidsbeleid, en zijn in volle voorbereiding voor evaluatie hiervan door Green Key, het internationale keurmerk voor duurzaamheid in hotels.
Ook draagt Eye Hotel middels haar samenwerking met EARTH Water bij aan diverse waterprojecten in Azië en Afrika.
Benieuwd hoe wij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in onze dagelijkse bedrijfsvoering verwerken? Klik hier.

Oog voor de zakelijke gast

Wist je dat Eye Hotels Utrecht City Concepts familielid Utrecht City Meetings zich op slechts 7 minuten lopen van Eye Hotel bevindt? Hier bieden onze creatieve en alleskunnende Event Executives 10 vergaderzalen aan en vele mogelijkheden om heerlijk te eten en te drinken. Zo zetten zij alles op alles om van iedere vergadering of meerdaags seminar een succes te maken.

Oogje op Eye

We hebben onze hart en ziel gestopt in Eye Hotel een overgetelijke ervaring voor onze gasten maken, en horen graag wat je ervan vindt!
Deze anderen hebben al een kritisch oog op ons geworpen...

"One of the best boutique hotels I have ever stayed at." CHRIS Travelblog, 11 augustus 2015

"Het ultieme bed is koning." ENTREE Magazine, 13 juli 2015

"Wat heeft Het Schaap een enorme crush op het Eye Hotel!" Het Schaap in de Grote Stad, 10 juli 2015

'"Boutique hotel in a historic building'" The Guardian, 4 juli 2015

'"Love the creativity bouncing off the walls." The Social Traveler, 10 augustus 2015