Nu boeken
 
 

FAQ

Frequently Asked Questions
oftewel... veelgestelde vragen

 
 
 

Hieronder tref je een selectie van de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, neem vooral contact met ons op; +31 30 303 6 303 of welcome@eyehotel.nl.

We helpen je graag! 

FAQ

 • Groepsreservering

  Een reservering is een groepsreservering vanaf 5 kamers. Deze reserveringen zijn het makkelijkst te boeken via Welcome@utrechtcityhotels.com. Een groepsreservering annuleren dient telefonisch via de receptie te worden gedaan.

 • Vliegveld pickup - Ik wil graag worden opgehaald, wat zijn de mogelijkheden?

  Van en naar het vliegveld werken wij samen met Tesla Cabs. U wordt van deur tot deur vervoerd in een Tesla op groene stroom, waar u geniet van alle luxe van dien. Een tafeltje voor uw laptop, een flesje water en wifi zorgen ervoor dat u comfortabel van het uitzicht geniet of uw mails beantwoordt. Speciaal voor gasten van Utrecht City Hotels geldt het tarief van € 79,00 in plaats van € 137,00. Wij maken graag een reservering voor u, neem hiervoor contact op.

  Hebt u liever een gewone taxi? Ook dat regelen we graag voor u. 

 • Is het mogelijk om een filmopname of fotoshoot bij Eye Hotel te houden?

  Eye Hotel geniet van haar aandacht in het publieke oog. Wil je foto- of filmopnames maken die voor ander gebruik dan privégebruik bestemd zijn? Dat is enkel mogelijk met de uitdrukkelijke toestemming van het hotel. Neem hiervoor contact op via Welcome@EyeHotel.nl, dan evalueren wij de aanvraag graag en helpen wij met het organiseren van een succesvolle shoot! 

 • Heeft Eye Hotel vergaderfaciliteiten?

  Eye Hotel heeft binnen de Utrecht City Concepts familie een vergadertak: Utrecht City Meetings. Hier bieden wij 10 vergaderzalen aan met verschillende capaciteiten en vele mogelijkheden op het gebied van eten en drinken. Alles om van uw vergadering een succes te maken!
  Onze Event Executives denken graag met u mee over de inkleding van uw vergadering. Meer weten over Utrecht City Meetings? Klik dan hier of contacteer onze Event Executives op reserveren@UtrechtCityMeetings.com of per telefoon op +31 (0)30 233 0033.

 • Verhuurt Eye Hotel fietsen?

  Maar natuurlijk! Utrecht wordt dikwijls 'de fietsstad' genoemd, dus ontdek Utrecht zoals Utrechters dat doen: per fiets!

  1 dag = €15,00 per fiets

  ½ dag = € 10,00 per fiets

  Vanaf de 2e dag = € 12,00 per fiets

 • Hoe laat kan ik in- en uitchecken?

  Check-in bij Eye Hotel begint om 15:00 en check-out is tot 12:00.

  We houden natuurlijk met liefde een oogje op uw bagage voor check-in of na check-out, zodat u onze oogappel kunt gaan bewonderen: Utrecht!

 • Biedt Eye Hotel sportfaciliteiten?

  Maar natuurlijk! Wie een lust voor het oog wil zijn, is natuurlijk regelmatig even in de sportschool te vinden...

  Eye Hotel werkt samen met TrainMore, zodat onze gasten tijdens hun verblijf voordelig van alle faciliteiten gebruik kunnen maken. Met onder andere een groot aantal apparaten, personal training, live groepslessen en een sauna is deze sportschool van alle gemakken voorzien, en op slechts 3 minuten lopen van het hotel.

  Tarieven
  1 dag = € 10,00
  1 week = € 35,00
  1 maand = € 59,00

  Op vertoon van hun hotelkamersleutel krijgen gasten toegang tot de sportschool.

  Meer information vindt u hier.

 • Serveert Eye Hotel ook ontbijt?

  Ja, voor € 12,50 per persoon geniet je 's ochtends van een vers ontbijtje. We serveren in onze lounge een verse croissant, een broodje en yoghurt met muesli uit een weckpotje. Uiteraard met verse koffie, cappuccino, thee, jus d’orange en melk. 

  Van maandag t/m vrijdag van 06:30 – 10:00 uur 

  Op zaterdag en zondag van 08:00 – 11:30 uur 

 • Heeft Eye Hotel eigen parkeergelegenheid?

  Wij adviseren onze gasten gebruik te maken van het openbaar vervoer om Eye Hotel te bereiken. Duurzaam, lekker ontspannen en wel zo makkelijk aangezien de binnenstad van Utrecht niet erg autovriendelijk is. 
  Pak een van de vele bussen die vanaf het station naar de Neude gaan, en loop via de Voorstraat in drie minuten naar Eye Hotel.

  Natuurlijk bent u ook met de auto van harte welkom! Eye Hotel biedt 21 privé parkeerplaatsen aan op 3 minuten loopafstand van het hotel.
  Maakt u graag gebruik van de parkeerplaats? Het vermelden hiervan in uw reservering is wenselijk, gezien het beperkt aantal plekken.
  De kosten voor een parkeerplek zijn € 25,00 per dag van check-in om 15:00 tot check-out om 12:00.

  Op uw GPS systeem dient u voor de parkeergarage het volgende adres in te voeren:

  Jansdam 4
  3512 AH Utrecht

 • Heeft Eye Hotel 24-uursreceptie?

  Ja, onze receptie is 24 uur bemand. 

 • Zijn huisdieren toegestaan in Eye Hotel?

  Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in Eye Hotel.

 • Beschikken de kamers in Eye Hotel over een minibar?

  Nee, de kamers zijn niet voorzien van een minibar. Onze ontvangstruimte beschikt over een koelkast waar allerlei drankjes verkrijgbaar zijn. Uiteraard serveren we ook graag een drankje in onze lounge nabij de entree. 

 • Heeft Eye Hotel een eigen restaurant?

  Nee, Eye Hotel heeft geen eigen restaurant. Wel een lounge waar we naast ontbijt graag een (borrel)hapje en drankje serveren. 

 • Beschikt Eye Hotel ook over kamers voor mindervalide personen?

  We hebben geen aangepaste kamers. Voor gasten die slecht(er) ter been zijn, reserveren we graag een kamer op de begane grond. Informeer hier naar bij het maken van een reservering. 

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.