Nu boeken
 
 

Het concept

Onze filosofie

 
 
 

Eye Hotel staat voor verrassen, eye for detail, haar gasten én omgeving. Geen standaard hotel, maar uniek en met aandacht voor een goede nachtrust.

Oog voor gasten
Het prachtige monumentale pand inspireerde ons om voor allerlei soorten gasten kamers te realiseren.
Een échte familiekamer, compleet met ledikantje, commode en babybadje. Eye voor onze kleinste gast. 
Lichte, ruime kamers met prachtig uitzicht waar je heerlijk kunt werken. Eye voor onze zakelijke gast. 
Romantische kamers op de bovenste etage in de nok, voorzien van oude balken en met prachtige uitzichten over het historische centrum. Eye voor onze gast die een weekend Utrecht komt verkennen. 

Oog voor nachtrust
Hoe verschillend onze kamers ook zijn, ze zijn allemaal voorzien van high comfort boxsprings. Onze leverancier Morpheus is al sinds 1948 toonaangevend op het gebied van slaapcomfort. Bij de totstandkoming van het concept, interior design en styling hebben we samengewerkt met Morph-design, de designafdeling van Morpheus.

Oog voor de omgeving
Duurzaamheid staat bij Eye Hotel centraal: door gebruik te maken van de meest moderne duurzaamheidstechnieken dragen wij bij aan ons hoogste doel: onze gasten een fantastische nachtrust bieden.
Onze inspanningen zijn bekroond met een Green Key Silver certificaat, het internationale hospitality duurzaamheidskeurmerk.
Benieuwd hoe wij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in onze dagelijkse bedrijfsvoering verwerken? Klik hier.

Oog voor de zakelijke gast
Wist je dat Eye Hotels Utrecht City Concepts familielid Utrecht City Meetings zich op slechts 7 minuten lopen van Eye Hotel bevindt? Hier bieden onze creatieve en alleskunnende Event Executives 10 vergaderzalen aan en vele mogelijkheden om heerlijk te eten en te drinken. Zo zetten zij alles op alles om van iedere vergadering of meerdaags seminar een succes te maken.